On-line cursus Spaans
Goedendag!
Naar: Chinees op je mobielNaar: On-line cursus ChineesNaar: Links
» colofon » help » contact
thema's

Huānyíng bij de cursus Chinees!

Chinees is de taal die wereldwijd het meest gesproken wordt. Steeds meer mensen gaan naar China voor zaken of vakantie. Bent u dat ook van plan? Bij TeleacTalen kunt u gratis, snel en gemakkelijk een goede basis leggen om Chinees te leren spreken en verstaan. De cursus is online te volgen in uw eigen tempo.

De website is overzichtelijk opgebouwd aan de hand van tien thema's. U kunt ze in willekeurige volgorde bekijken en net zolang oefenen tot u klaar bent voor een ander thema. Door meerkeuzevragen, oefeningen en een spel leert u gemakkelijk woorden te vertalen en situaties te begrijpen. De vele luisteroefeningen helpen u uw uitspraak te verbeteren. Zo maakt u zich gemakkelijker verstaanbaar.

De handige woordenlijsten Nederlands-Chinees en Chinees-Nederlands helpen u snel op weg. Voor een goed begrip van het Chinees wordt de grammatica stap voor stap uitgelegd en leert u eenvoudig de kerntaal, met de belangrijkste begrippen en uitdrukkingen. U kunt ook de handige taalgids 'Chinees op je mobiel' downloaden. Wilt u meer weten over China en de Chinese taal en gebruiken, kijk dan op de lijst met links naar interessante websites.

Veel succes gewenst, Zhù nǐ chénggōng!

mobiel Chinees
Download Chinees op je mobiel

ni hao