Naar Op z'n Spaans tvNaar Quizzen z'n Spaans tvNaar Spaans op je mobielNaar Teleac Talen
Naar homeCursus Spaans
» colofon» help » contact
thema's


Bienvenido bij de cursus Spaans!


Wereldwijd spreken 250 miljoen mensen Spaans. Daarnaast is Spanje een populair vakantieland met heerlijke stranden en een interessante cultuur. Reden genoeg om nu snel, gemakkelijk en gratis Spaans te leren? ! Het kan met TeleacTalen. De cursus is online te volgen in uw eigen tempo.

De website is overzichtelijk opgebouwd aan de hand van tien thema's. U kunt ze in willekeurige volgorde bekijken en net zolang oefenen tot u klaar bent voor een ander thema. Door meerkeuzevragen, oefeningen en een spel leert u gemakkelijk woorden te vertalen en situaties te begrijpen. De vele luisteroefeningen helpen u uw uitspraak te verbeteren. Zo maakt u zich gemakkelijker verstaanbaar tijdens uw vakantie.

De handige woordenlijsten Nederlands-Spaans en Spaans-Nederlands helpen u snel op weg. Voor een goed begrip van het Spaans wordt de grammatica stap voor stap uitgelegd en leert u eenvoudig de kerntaal, met de belangrijkste begrippen en uitdrukkingen. Uiteraard bevat de cursus ook een quiz, waarmee u uw kennis kunt testen.

Veel succes, ¡Buena suerte!


Download Spaans op je mobiel